Noël Gala

Dit jaar met Kerst wil je er natuurlijk op je best uitzien. Hierbij dus wat tips voor de beste Kerst van je leven!
Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat jou stijl is. Houdt je van jurkjes of heb je liever een chique combietje van broek en bloes aan?

 

Picture
Topje met pailletten
Als je even geen geld hebt voor een splik splinternieuwe jurk, kun je natuurlijk altijd even in je kast kijken. Misschien heb je nog een jurkje dat je kunt dragen of heb je een wit topje met pailletten. Die kun je dan op een zwarte rok of broek dragen, de pailletten zorgen er sowieso voor dat je er feestelijk uitziet.
Als je niet weet wat je moet dragen naar een feestje: zwart doet het altijd! Een zwart jurkje is de sleutel voor jouw probleem.
Maar als je wilt opvallen, kun je beter iets roods aan doen, zeker met kerst doet dit het goed. Wist je trouwens dat levendige kleuren het goed doen op een feestje? Als er feest is, hoef je even niet aan dingen als 'winterkleuren' of 'zomerkleuren' te denken: het is feest! Hoe meer felle kleuren er zijn, des te feestelijker het geheel.

Tenzij je natuurlijk naar een chique etentje gaat met je collega's, dan moet je er vooral op letten dat je chique, maar vooral niet oudbollig gekleed bent. Om toch een beetje feestelijk te lijken, zou je een blouse met kant aan kunnen doen op een nette zwarte broek.

Verder zijn glimmende en glitterende accessoires absoluut in, zeker als het om een feestje gaat. Een beetje extra glamour is altijd goed.